La Rochere

La Rochere is producent van ambachtelijke glas gelegen in het hart van Frankrijk met meer dan 500 jaar geschiedenis is het daarmee de oudste continu lopende glasfabriek in Europa.

Het bedrijf is wereldwijd erkend voor de ontwerpen en het produceren van authentieke, hoge kwaliteit glaswerk met een Franse stijl voor de hedendaagse moderne woning. Genesteld in de bossen van de Lorraine en de Franche-Comté regio van Frankrijk, La Rochere produceert al haar glaswerk in-house. Omliggende bossen bieden natuurlijke materialen om het glas te smelten, zoals silica zand en grond, samen met brandhout en varens om de ovens te verwarmen.

Met behulp van een op maat gemaakt productie proces, zijn La Rochere stukken gemaakt met een tweedelige open mal, waardoor ze een iconische naad identiteit krijgen. Het resultaat is een superieure kwaliteit glas, bekend om zijn uitzonderlijke helderheid, scherpte, duurzaamheid en authentieke Franse stijl.

Voor de levensstijl van vandaag, zijn alle La Rochere glas producten vaatwasmachinebestendig. La Rochere ontwerpers en glas ambachtslieden werken samen om nieuwe ontwerpen voor het dagelijks leven en speciale gelegenheden te creëren. Geïnspireerd door de Franse keuken, cultuur, kunst en stijl, elk stuk roept zowel casual comfort en moderne elegantie op.

La Rochere heeft een trouwe aanhang over de hele wereld veroverd met de handtekening van collecties, zoals de best verkochte Napoleon Bee collectie, de geliefde Versailles collectie, en de kenmerkende Lyonnais.

La Rochere is een welkome aanvulling bij iedere collectie. Wilt u meer informatie over deze serie, dan helpen wij u graag.

Catalogussen

Impressies