Ozaki Tohki

Ozaki Tableware is de in Nederland gevestigde leverancier en adviseur van het originele Japanse Arita porselein. Het bedrijf kent zijn oorsprong in Sasebo Japan Opgericht in 1877 genaamd Ozaki Tohki. Wij leveren dagelijks aan de B2B en de B2C. Hotel, Bar, Restaurant, Department store’s in geheel Europa.

Ozaki Tableware is de verkoop organisatie buiten Japan en kent twee eigenaren waar het dagelijkse management en verkoop onder leiding is van de Hr. Frank van Osch. Vanuit Japan gebeurt dit door de familie Ozaki, waar de Hr. Akinobu Ozaki de 3e generatie directeur eigenaar is.

De geschiedenis gaat terug vanaf 1617 waar de eerste generaties Ozaki als ook de regionale meewerkend familie ambachtslieden de originele Arita porselein modellen produceerde. De eerste buitenlandse samenwerking werd aangegaan met de Nederlandse handels maatschappij VOC. Vanuit het eiland Deshima waar het schip de liefde aanlegde al weer 400 jaar geleden. Tot op heden ten dagen werken al deze families nog steeds samen. En is er een hechte band tussen de Japanse families en de klanten buiten Japan ontstaan. Het was dan ook in de lijn van verwachting dat de familie van Osch het Europees bedrijf zou gaan opgericht en managen.

Door deze lange termijn visie kunnen de Europese klanten in hun eigen taal, behoefte en service ondersteund worden. Dit is nodig daar elke culinaire aangelegenheid en de daarbij passende tafel aankleding anders is in de verschillende culturen in Europa.

Het traditionele ambacht ‘s werk het ontwerp en productie proces van de Arita producten is uniek in de wereld. De producten worden dagelijks hand gemaakt in Zuid Japan Kyushu Saga provincie. En worden daarna rechtstreeks naar de klanten gestuurd. De klanten zijn B2B professionele gebruikers in de Horeca, de gespecialiseerde winkels, en de consumenten.

Laat u verassen naar de schitterende modellen van de Arita porseleinen producten. En ervaar onze unieke modellen en geweldige service. Wij zijn de brug tussen u en de mooie Japanse eet cultuur en zien er naar uit om met u samen te werken.

Catalogussen

Impressies